Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vraket

Mina knän knakar
Mitt hår är ett stort trassel
Jag är som ett vrak




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-02 21:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
berörande
2018-05-04

  Flisan
Jag gillar dina texter.
för dom är korta och i klarspråk samtidigt som att jag inte vet om jag ska tolka dom som metaforer eller bara rena typ observationer?
2018-05-02

  Stay Golden
Vrak gömmer skatter.
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream