Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalor

När alla kortlekar tagit slut
alla färgkritor tappats bort

viker vi papperssvalor
av gulnade tidningssidor

från terrassen
spår vi sedan sommaren

i nyheternas flykt över gräsmattan

världsläget landar i havtornsbuskarna
med tre års fördröjning




Fri vers av Simon Ekström
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-20 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Ekström