Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borgen

Ropet når min borg
Sjunker ihop i en vrå
De tar mig nog snart




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-02 21:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
med få ord skriver du ångest
kram
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream