Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antipod



Vid en vidsträckt park

Velar mellan berg och hav

Jag har stått här förr




Bunden vers (Haiku) av DavidM VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-05-02 21:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mänskligheten i ett historiskt perspektiv. V som i vägskäl, väldigt vaken värld. En mästerlig haiku!
2018-05-18

    ej medlem längre
Fin, lite mysko haiku som jag gillar väldigt mycket.
2018-05-05

  Lars Hedlin
Skiljevägar kommer och går genom livet! Mycket bra skrivit!
2018-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Lite text med stort innehåll!
Fantastisk Haiku som väcker tankar och känslor!
2018-05-04

  Janina Kaminska
"Deja vu" känsla så fint beskrivet.
2018-05-03

    Elisabeth Nilsson VIP
En storslagen berättelse, i sjutton stavelser, en konst att skriva. Det är du fenomenal på.
2018-05-03

  KattenKin VIP
Jag får en bild av att bara vara i ett nu utan uppkoppling, som ingen tycks kunna längre.
Fin haiku!
2018-05-03

  ULJO
Fin haiku.
2018-05-03

  Classico VIP
Vilken underbar dikt. Så fint och så igenkännligt.
2018-05-03

    Peter Söderqvist
Tomrummen mellan raderna
är brilliant i denna kompakta text.
Den rymmer så mycket mer.
2018-05-02

  henke_r
"Jag har stått här förut". Deja vu all over again, som John Fogerty sjunger ;)
Snyggt!
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP