Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

51. Ur Svanesång intill Skuggan

51.
Efteråt stod jag innanför vardagsrumsdörren och betraktade. Jag såg hur mina vänner förberedde sig, de tycktes vidta åtgärder. Kanske de var rädda, kanske de kände sig attackerade och ville försvara sig, kanske de gjorde upp strategier och valde metoder. Det var en surrande aktivitet i rummet, en sådan som det blir då man råkar trampa i en myrstack. Lågmälda, nedtonade röster och någon som grät, men surret var större än ljudet, det var hektiskt, eller elektriskt. För mig verkade det förbryllande, men jag hade antagligen blivit för van. Jag stod lutad mot dörrkarmen och tittade på alltsammans och var helt utanför det som pågick utan en tanke på att delta. Min mun kändes fortfarande röd och leende.




Prosa av Mia Bergenheim
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-02 21:47



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Ett STARKT textavsnitt (kan se gestalterna, höra surret av röster och den närvarande distansen.

Din blogg verkar oXo intressant !!!
2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim