Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gröna pennan

 

 

 

I.

Flertalet ögonblick, i mina händer

samlas, det

som också varit jag -

                                                                   Alla vi, där orden blir linjer och nebulosor

tiden(s)

 

II.

Är ljuden, som havet

                                                             Ropar återkommande, i vågor

ibland vresigt och högt

tystnaden i en suck

fötterna blir blöta, simma

( Den gröna pennan- skriver det som är viktigt. Tillåt mig)

 

III.

De ville min hand, svärtan

tjockt med färg                                cirkla, cirkla, hur mycket du vill

en mask

men ur min mun kommer

änglar

 

( Väljer vinkeln, tidsintervallet. Sedd och uppfattad)

 

Alla vi som lämnar

spår

kommer en dag att sakta smälta bort

på våra fingrar

 

 




Fri vers av Kozo
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-02 22:16



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Passionerat, kraftfullt, dramatiskt, men också humoristiskt; "(Den gröna pennan - skriver det som är viktigt. Tillåt mig)" Spännande!
2018-05-03

  Blomma-Stjärna VIP
personlig stil - livet ur din grönskande penna!
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo