Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRIDE-stolthet när undrar jag?

PRIDE-stolthet när undrar jag?

Varför ska samhället tvinga mig att se detta spektakel som något normalt? Jag vet att samhället håller oss i bojor från födseln till döden. Vi föds till ett personnummer. Det är signifikativt för detta land att ha så mycket koll på medborgarna. Man undrar vad de är rädda för? Hela livet sedan kantas av Storebrors ögon. Man känner sig som om Säpo är en i hälarna. Jag tänkte det när en äldre man kom fram till mig och viskade. Hur vågar du säga så om våra politiker och andra myndigheterna? Har du aldrig tänkt på att de sparar detta i sina datorer. Tro inte annat än att de har sina spioner!
PRIDE är för mig något mycket äckligt. Jag blev våldtagen som barnhemsbarn i ett fosterhem i så många år. Jag råkade ut för en homosexuell grabb när jag kom tillbaka till min mamma. Jag reagerade våldsamt men ändå av min goda vilja så sa jag ingenting till kompisar och annat.

Då undrar man ju om samhället har rätt att tvinga mig att tycka om denna PRIDE? Jag tycker det är så onaturligt som det kan vara. Att jag skulle kyssa en man är ju helt otänkbart. Jag måste ju få ha min åsikt utan att samhället ska lägga sig i.

Det klassades som en sjukdom förr i världen och naturligtvis hade de rätt. För inte är det normalt att en man kysser en annan man och mer därtill. Är det då konstigt att man tycker att detta är en fråga om äcklighet? Kärlek är kärlek,visst men inte för mig. Som har blivit utsatt av homosexuella män.

Propagandan för PRIDE är ju enorm. Var finns denna propaganda för ett normalt förhållande? Varför är inte det av epitetet PRIDE? Incitamentet till ett kärleksförhållande helt enligt den kristna tron är ju att det ska vara en man och en kvinna. Jag kan inte acceptera att detta normaliseras att lika kön ska ha samma rättigheter.

ARS AMANDI-konsten att älska

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Essä/Recension) av Knoparemoj
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-02 23:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Jag måste ju få ha min åsikt utan att samhället ska lägga sig i."

Exakt.
2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj