Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT SÅ HÅRT


Lägger mig i höga gräset

Ögonen fastnar på ett klyvt strå

Starka gröna färg

Växer snart ifatt

Kanske jag ända själ

Som begrundat detta liv

Hjälp ligger på en flock

Tusentals strå gick åt

För att förstå

Att allt är så hårt




Fri vers (Fri form) av Pavel
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-02 23:42



Bookmark and Share


  ULJO
Visdom i orden
2018-05-03

  alicja lappalainen VIP
En reflektion över livet i kontakt med naturen. En känsla av lugnet. Man nästan känner doften och färgen av gräset.

2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Pavel
Pavel