Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

irrbloss!

Jag lever i alla fall!
men nätt och jämt
Jag lever med döden varje dag och varje natt
Varje timma , varje minut..
Jag antar att jag blivit van.
Jag känner mig som ett spöke
Jag irrar omkring i dimman, försöket hitta hem
Men går på vägar som ej leder någonstans.
Men irrbloss ser jag,
Kanske är jag det med?
Är jag bara ett irrbloss?




Övriga genrer av Tina79
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-03 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina79
Tina79