Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råd

sorg är en självpåtagen dress
man tar sig i kragen sa högdragen
till nakenheten som var nedslagen
med lite finess finner du dig en adress  




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2018-05-03 18:06



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Denna krage!
Lika dumt som att ta i trä!

2018-05-07

  Kaptenlöjtnant
Snyggt
2018-05-07

  Viksten
Klokt
Med få ord vaskar du fram
substansen
2018-05-07

  Anya VIP
Intressant text som jag läser flera gånger. Sorg är en äkta känsla....tänker jag när jag läser. Det där med att ta sig i kragen är jag less på.
2018-05-06

    Elisabeth Nilsson VIP
En tänkvärd text med vass ordlek.
2018-05-04

  Janina Kaminska
Insiktsfulla ord.
2018-05-04

  Lars Hedlin
Starkt och bra!
2018-05-04

  Kungskobran VIP
Sorgen är ett ok
den gör dig mindre klok
Det är en smärta
som ger sår i ditt hjärta
Läkningen är svår
den kan taga många år


2018-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text!
2018-05-04

  Stay Golden
Sounds jolly good madamé!
2018-05-04

    ej medlem längre
Det var inte lätt, hur reder man ut detta? Lek med ord i rimmad version!
2018-05-03

  DavidM VIP
Skickligt författade rader om processen.
2018-05-03

    Sefarge VIP
Livsvisdom
I så läcker smart
lekfull förpackning!
;}


2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP