Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän och kollega fattas oss... Så ofattbart!


Nu behöver du inte lida

 

Nu behöver du inte längre lida 

för en ängel var vid din sida

och blåste ut ditt levnadsljus

 

Hon höll din hand

genom sjukdomstiden 

 

Hon bar dig ömt

till evigfriden

 

Med kärlek

inreds nu

ditt himmelshus

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-03 02:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande och fint...
2018-05-10

    Dan Myrbeck
Fina minnesord.
2018-05-04

  Lars Hedlin
berör både själ och hjärta <3 varma kramar till dig
2018-05-04

  Bo Himmelsbåge
En mycket varm och innerlig minnesskrift över en kär väns bortgång...
Det måste kännas mycket tryggt för denne att få vila i änglafamn i evigfriden!
"Med kärlek inreds
nu ditt himmelshus"

Ödmjukast tack!
2018-05-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömt och känsligt diktat om sorgen efter en älskad vän.
2018-05-03

    ej medlem längre
Ord av sorg och ofattbar saknad.
2018-05-03

  Alysse VIP
Så vackert och fint
du skriver om det mycket svåra,
så stor ömhet famnar
dina berörande ord då vännen
nu funnit frid hos änglarna
mjukt och fint
men ändå så oerhört
sorgligt ty döden
tar alltid utan att fråga


jag beklagar sorgen

varm kram <3


2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP