Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag klarar inte det här

Rädsla växer och slår rot
Hela världen fryser till
Min röst vill skrika men jag förblir stum
Kan knappt andas, står i chock
Tiden står stilla
Varför sa du inte bara nej?
Varför gick du inte därifrån?
Du kanske ville.
Mitt hjärta går i tusen bitar
Ilskan bubblar inuti
Var allting mitt fel?
Känner så starkt hat åt alla håll..
Jag kan inte ta det här ensam...
Snälla jag behöver dej
För just nu klarar jag inte det här..




Fri vers av Luma
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-03 03:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luma
Luma