Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckorus


sången vävde bräckliga ljusslingor
ur dimklädd gryning
talgoxens sång slog spröda slag
mot gryningsklockan
lade kinden mot dina ord
spände ut ditt drömparaply
kände åter dina andetag
din sträva haka mot min rygg


Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2018-05-03 09:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
;)
2021-08-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP