Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat



att stoppa en världsbrand är svårt
men att döda ett brinnande hjärta
mäktar inte ens
tusen tappra soldater

De står nakna i det flammande ljuset




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-03 09:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm bra svar då och samma idag
2023-06-06

  morgonstjärna VIP
hm jaha så kan man nog tolka det också, min tanke var fokuserad på mod. det finns mycket nedbrytande krafter i dag och det krävs mod för stå emot!

2018-05-03

  Viksten
Vackert om
Smärta
2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP