Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan är!

Vägarna är nakna från bilar
Gudarna raderade rymden, så himlen blev naken
Bilarna fylldes med nakenheten
Debatten gick inte honom förbi
allting är tomt!
Det livet blir meningslöst
för att sanningen döljer sig i tusen kläder, människorna är i trubbel
när okunniga jämförs med kloka, det finns inte en ren slump
Hans tunga är doppad i honung
Tungomålet är vackert medan resten av kroppen är i förfall
Kulturen kommunicerar bara med hans tunga
Kulturen offras när den bara följer tungans tal och inte lyssnar på resten av kroppen
tyvärr… tyvärr…
-----




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-03 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro