Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomman vid stigen

En blomma på stigen där jag går
Så spröd och gnistrande av kraft
Som ett envist uppror mot den multnande jordens löfte
Dess gula färg, som en liten sol i det gröna bladtäcket
-
Jag böjer mig ner, smeker med försiktiga fingrar mot blombladen
Guldstoft färgar mina fingertoppar, ett löfte om liv
Ett löfte om livets obändiga vilja att leva och växa
Solen lyser ner igenom träden, jag fortsätter stigen fram




Fri vers av Sven Borrie VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-03 12:40



Bookmark and Share


  Sven Borrie VIP
Tack så mycket!
2018-05-04

  Chawa VIP
En stilla betraktelse kring livets vilja och kraft. Mycket fin och vördnadsfull ögonblicksbild som manar till eftertanke.
2018-05-03

  BenGust VIP
Kulörerna färgade av obändig vilja.
"Obändiga" härligt kraftuttryck.
2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven Borrie
Sven Borrie VIP