Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I saknaden...


Backspegel

 

Jag ser dig 

som aldrig förr 

Din närvaro

i min puls av liv

 

Sträcker min hand 

för att nå ingenting 

 

Du blir jag 

Jag blir du 

Vi är inte ett 

Vi är mer än så 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-03 13:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En bra sammanfattning på att det är svårt att få människan till summan av sina delar.
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP