Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Uppenbarelseboken 21:3,4


Han ska torka alla tårar från deras ögon


"Han ska bo tillsammans med dem,

och de ska vara hans folk,

ja, Gud själv ska vara hos dem.

Han ska torka alla tårar från deras ögon.

Döden ska inte finnas mer,

och inte heller någon sorg eller gråt eller plåga,

för det som en gång fanns är borta."


Är jag ensam om att längta

efter denna ljuvligs dag?

Jag gråter av längtan

och djup smärta




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 659 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-03 15:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Nej, du är inte ensam...
2018-05-12

  Eva Helene VIP
Blott en dag, ett ögonblick i sänder, tills jag nått det goda land . . .
Lina Sandell
2018-05-06

  Eva Langrath VIP
Många är vi som längtar
2018-05-04

    ej medlem längre
Du är långtifrån ensam, människor världen över är i väntan...
2018-05-03

    ej medlem längre
Vackra är orden och vacker är den längtan.
2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP