Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hånande skratten

Orden som bränner
Saknaden av vänner
Så kallt på ytan
Känner blodet flyta
Ilska och hat
Allt skitprat
Människor med huvudet i sanden
Om du bara tar mig i handen
Sanningar speglar sig som ringar på vatten
Lyssnar långt efter hånande skratten




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-03 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde