Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto//Ramslök i blom


Kärleksstunder

 

Jag kan ännu förnimma honungsdoft från heta stunders möten, känsliga händer som varsamt smeker längtande het hud, din mjuka hud förtrollar mig, jag vill uppleva varje del av dig.

 

Min glädje saknar alla ord av att ha dig vilande i min famn, efter den snabba pulsens sköna möte få vila tätt intill varann, få vila i en euforisk känsla vid ditt varma bröst, vill känna din kärleksvärme sprida sig inom mig.




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2018-05-03 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP