Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

semper

händer
på ratten
samma solljus
på annan
landsväg
än då

solkatter över
ditt ansikte
första
maj

jag ler
men jag finns
inte
där

inte på
riktigt

väljer tonerna du
inte har
någon koppling
till

säger
den är vår; för mig
falskt
den var vår
för oss;
vår vår

du ler
men jag finns
inte
där

inte på
riktigt

han ber mig
lyssna
på det jag inte
hört
men tonerna är
de välbekanta

rör mig
berör mig
som du aldrig
kunnat

vi ler
men jag finns
inte
där

inte på
riktigt

semper;

du viskar
”alltid.”




Fri vers av Ms.Sophy
Läst 298 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-03 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ms.Sophy
Ms.Sophy