Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravnings dikt


Det här är din stund.
Fast du inte längre finns ibland oss.
För oss tillsammans att samlas och minnas dig.

Du levde ditt liv, så gott som du kunde, bland vänner och familj.
Och en dag fanns du inte längre hos oss.
Borta från vår närhet men inte glömd.
Stunderna som vi hade tillsammans, samtalen som skedde.
Skratten, tårarna och bråken.
Ett minne är allt som är kvar.

Du var viktig för mig, du betydde något.
En viskning, ett minne är allt som är kvar.
Sov gott.




Fri vers av Sven Borrie VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-03 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven Borrie
Sven Borrie VIP