Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Injicerar Din Aska

Jag injicerar din aska,
venerna blir mörkgråa,
näst intill svarta.

Jag andas dina ord,
de fyller mina lungor,
jag hostar blod.

Min själ slutar lysa,
inga ljus är tända,
tomheten får skalet att rysa.

Vi står i lågor,
mitt hjärta, min själ och jag.
Bättre än andra farhågor.

Du är ännu en reflektion,
familjär är du,
älskade depression.




Bunden vers (Rim) av Andreas Widell
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-03 21:40



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Du är verkligen duktig på att formulera känslor. Kul o se dig igen. Länge sen nu. Hoppas att allt är ok med dig
2018-05-05

  stefan.g
Stark text tills dess sista bokstav. Väl skrivet, där känslan framträder! Tack för läsningen......
2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Widell
Andreas Widell