Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Manus att utveckla!


När människa och Djur faller!

Människor som FALLER i slagsmål med varandra, eller djur...
Är det vädret? Är det åsikterna som går isär? Men varför går då inte Djuren eller människorna isär, om Åsikterna går isär?
Är det lukten av varandra? Åsynen av varandra?
Hatkärlek som inte går att omvandla till Kärlek?
Slutligen det mest osannolika; Gravitationen!
De faller i varandras armar, och bråkar!




Bunden vers av Mim
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-03 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim