Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med honom

kokar du morgonkaffe
åt honom nu
strosar på loppisar hela dagen
och väljer kläder åt honom

tar du honom med ut
till vårt ställe
solar topless på klipporna
som du gjorde med mig då

äter du på våra restauranger
med honom nu
skålar med våra viner
och njuter i timmar

dricker du vårt te
med honom nu
viskar i hans öra
som du gjorde i mitt då

tittar du på våra filmer
med honom nu
skrattar ditt pärlande skratt
på de ställen du alltid skrattar

går du på våra gator
med honom nu
hänger på jazzklubbar
som vi gjorde då

går du till sängs
med honom nu
i det som var vår säng
älskar så som vi gjorde

somnar du lycklig
med honom nu
med huvudet mot hans bröst
så som du alltid sov med mig då




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-03 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP