Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något du aldrig kommer få läsa


morfin

Du är en person jag inte längre känner
du är någon annan nu,
och även om du lovade att vi alltid skulle vara vänner,
så känns det som att hela jag skall gå i tu


jag dricker mitt favoritvin,
för att glömma minnet av oss,
men egentligen behövs morfin
för att kunna slita sig loss


det finns pojkar som rör min hud
och stryker mitt hår,
men det är aldrig någon som stannar
bara folk som går


därför känner jag mig som den ensammaste flickan i världen nu
och mig kan nog ingen rädda,
inte ens du




Fri vers av elvira.V
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-03 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elvira.V