Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill du vara i mitt ställe

 

var inte rädd

jag bryr mig inte om din omognad

baktaleri

 

jag bryr mig inte om ilskan

i din blick

 

det var länge sedan

tåget gick

 

jag låter mig inte underkastas

 

 

"det är bara hundar som rastas"

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-03 23:56



Bookmark and Share


  Minkki VIP
jag håller med Gunnar här nedan. Behåll citatet om hundarna!
2018-05-20

  Gunnar Hilén VIP
Nej nej, behåll "knorren" om hundarna ! Den säger massor.
2018-05-04

  Pirjo VIP
Uppskattar och tackar.
2018-05-04

  stefan.g
Gillar skarpt allt, tills hundar rastas.Jag skulle personligen skippat "det är bara hundar som rastas". Då hade texten i (mina ögon) varit fullkomlig. Annars så är den riktigt bra, otroligt bra skriven. Jag berörs...... !
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP