Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kraftiga vindbyar


igår blåste kraftiga vindbyar
vattenkaskader krängde bilen
en klunga svartvita kor
stod sammanvuxna
backade vinden
så måste även vi
sammanvuxna bli
visa fingret åt
begränsningarna
och se det gränslösa

Alla vi lika värdefulla






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2018-05-04 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP