Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"juna"


kiire

 

 

pikasima

pikamunkki 

valkolakki

nakki

 

träffisivu

kahvila

jumppasali

hali

 

valmisruoka

pikapizza

nakkikiska

limska

 

ostoshumu

pikalaina

loppis

panttilaina

 

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2019-01-29 12:52



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
nopsa nyt !!!!!
2019-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP