Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


A new day for me!

Like a calm breeze in the wind

I am feeling a new day for me

 

Positive vibes leaning against my soul

Something different something good

 

A strong love a strong life

Eternity of rich abundance will be my home

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-05-04

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 385 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-04 09:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fullt av härligt hopp och glödande livsglädje!
2018-05-13

  StinaJ VIP
Livsglädje, så underbart !
2018-05-07

  Fem hjärtan VIP
Härliga rader!
2018-05-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
A new day in hand
woooow that´s
a good land...
GOOD LUCK!
2018-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Livsglädje, ja!
2018-05-04

    ej medlem längre
Härligt med ny styrka som flödar!
2018-05-04

  DavidM VIP
Bejakande och energirika rader.
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin