Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återförenade för en stund!

Genom sekler, genom millennium

Har vi möts åter och åter igen

 

Ibland bara en liten glimt

Ibland en hel livstid

 

Vi har minnen och framgent

Tusen miljarder år

 

Sida vid sida

I början var vi energi och ljus

 

Formade av planeter

Anpassade till livsform

 

Var vi än hamna

Så möter vi alltid på varandra

 

Återförenade för en stund

Evigheten bor i oss

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-05-04




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 345 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-05-04 09:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du får hela universum att lyfta för en stund med denna underbara text.
2018-05-13

  lila fjäderblomman VIP
Väldigt fin! bokmärker
2018-05-07

  Blomma-Stjärna VIP
Den här gillar jag!
- sparas!
2018-05-05

  Maria Sundelin VIP
Gillas
2018-05-04

  Fem hjärtan VIP
Tänkvärd och hoppingivande... Gillar slutet speciellt!
2018-05-04

    Dan Myrbeck
Fin o filosofiskt tänkvärd!
2018-05-04

  Marita Ohlquist VIP
"Evigheten bor i oss"

Fantastiskt avslut på en bra text!
2018-05-04

    ej medlem längre
En del möten betyder mer än andra....
2018-05-04

  ULJO
Gillar slutklämmen. Bra text.
2018-05-04

  DavidM VIP
Fantastiska verser. Bokmärkning.
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin