Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I got a love kick out of you!

I se you and i got a love kick out of you

So fine so nice a natural beauty

 

In my dreams we dance so tight

And the bed is our house of pleasure

 

Fulfilling our wildest dreams

And the time stand completely still

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-05-04

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 347 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-04 09:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sjungande, ljuva känslor!
2018-05-13

  StinaJ VIP
Fina kärleksord. Tack
2018-05-07

  StinaJ VIP
Fin, sådan livsglädje !
2018-05-07

  Fem hjärtan VIP
Sensuellt och ljuvligt varmt!
2018-05-04

  aol
Sensuellt vackert skaldat,
2018-05-04

    ej medlem längre
Värmen sprids av dina ord.
2018-05-04

  ULJO
Briljant
2018-05-04

  DavidM VIP
Sensuella strofer, fint framfört.
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin