Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koder

du talar i koder nu

jag kan inte dechiffrera
det du försöker säga

budskapet är förvrängt
till oigenkännlighet

jag känner
att det du känner
är viktigt

men vi talar
inte samma språk nu

ibland
är det bara
så enkelt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-04 09:41



Bookmark and Share


  Viksten
Ja,läs Kodboken av Singh
Kryptering och dekryptering är
fascinerande ämnen
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP