Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma händer

Mina känslor var för delikata för min egen smak.
Jag lekte som alla andra men höll elden i schack.
Jag ville hålla allas händer och vrida smärtan ur dem samtidigt.
Mina perioder av ensamhet formade mig, de cirkulerade kring mitt huvud som bondens lie skördar vetet.

Lava hälldes under mina fötter
utan förklaring men
beställningen hade signerats av sjungande förfäder.

Jag ville frånta känslan som låg inom dig.
Jag såg på dig som en vän i oväder
och på min bästa vän som
ett värmeslag.

Jag dansade en vals med
Debbie och lät mina händer röra hennes midja.
Vi kysstes utan att jag styrde.




Prosa av Bjarki
Läst 274 gånger
Publicerad 2018-05-04 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki