Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken den fina

Kärlek kärlek så fint det är
Tänk att alltid få vara kär
Sväva på rosa moln varje dag
ja så ska livet vara tycker jag

Kärleken kärleken tänk så underbart
att få känna när hjärtat tar fart
Sväva sväva högt i det blå
och många kramar och kyssar få




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-04 10:18



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Äkta kärlek, den finns!
2018-05-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott att höra
Shakespeare
såg till själen
det gjorde ju att
i den hårdaste
tinade ju tjälen...
Så skulle ju alla
sen gå på, då så...
2018-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till kärleken, den underbara!
2018-05-04

  ULJO
Kärleken om den är äkta. Det bästa som finns.
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP