Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller publiken som kände ståuppkomikern?


Ståuppkomikern som kände publiken!

Tänk dig att en ståuppkomiker ska gå upp på scen!
Det är inte ett alldeles ovanligt dilemma!
Det talas om att känna in publiken!
(Har jag hört någonstans ifrån)!

Men om alla i publiken känner ståuppkomikern(Hen skulle inte kunna göra karriär inom bara släkten, om det inte var en otroligt stor släkt, Hen skulle inte kunna göra karriär överhuvudtaget, inte överleva på det lilla bidrag hen fick in)
Då skulle det kunna låta såhär; Ståuppkomikern säger; God morgon allihopa! Varpå de flesta tänker; Det där var inget kul, det var inte ens ett skämt, men de tar det med sina olika attityder! Hon som säger Gå och lägg dig! (Istället för bu, eller för att hon vidareutvecklade Skämtet ; Godmorgon!) Sedan optimisten, som också säger Gomorron, och sedan reflekterar över vädret (Ser ut att bli en fin dag idag) Och till sist, den tredje optimisten; Tackar och kallar humoristen/ ståuppkomikern med namn och önskar en trevlig dag å Ståuppkomikerns Vägnar!





Bunden vers av Mim
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-04 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim