Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ska fan vara generaldirektör

Först får generaldirektören direktiv av regeringen att vara återhållsam med vissa bidrag som man anser ha överutnyttjats. När sedan generaldirektören följer regeringens intentioner så blir det ett ramaskri från brukarna. Regeringen vill då visa sin goda vilja och då måste man offra generaldirektören.

Det är ju gubevars valår i år !.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-04 13:15



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
De ville bara bli av med en generaldirektör till för å ge plats åt till den nya regeringen... Se då får den de sparkat avgångsvederlag, fallskärmsavtal och försäkringspremien behålla, om annars blev det stengolv med vadmalsfilt vid huvudentrén till riksdagshuset...
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP