Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför blev allting skapat egentligen?


Den vackraste blomman

Den vackraste blomma
jag någonsin sett
den stod i en glänta i skogen
Den var liten och vit
med gröna blad
Den stod där i solen
mellan höga träd.

Och den fanns där
för att någon ville
att den skulle växa just där


Kanske skapades den
endast för att jag
skulle komma en dag
och sätta mig ner
och titta på den
och tycka den var
den vackraste blomma jag någonsin sett.




Fri vers av Dionysius
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-06-07 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius