Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död för dig ändå

"En person död i trafikolycka" i min lilla stad
står det på varje nyhetssida idag

du vet inte vem det var
men du minns dom gångerna jag skjutsat dig
som du skrattat och frågat mig
hur fan jag ens fått körkort

varför har du inte ens hört av dig?
frågat om jag mår bra

för en död i trafikolycka
hade kunnat vara jag

och det vet du

men jag har varit död för dig i månader
ändå

och det vet jag




Fri vers av <3
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-04 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

<3
<3