Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussar

Puss var det där
Puss var det här
tänk att få vara så kär
I dig som jag väntar här




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-04 15:23



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Puss från mig
till Dig!
******
2018-05-07

  ULJO
En söt liten dikt till någon kär vän. Härligt att läsa.
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP