Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats puls

Det går en flicka
på månens strand
hon bär ett foto
tryggt i sin hand

En bild av drömmar
på gulbrunt ark
där vågor dansar
står hon så stark

Det står en pojke
vid vågornas brus
han styr en drake
till vindarnas sus

Ett hav av frihet
där vatten stänker
likt en stjärnbild
en drake blänker

Det möts två händer
vid stjärnornas päll
där gryningen falnat
en kärleksfull kväll

De står vid havet
en man och en kvinna
på drömmens strand
de framtid vill finna

Två själar i natten
på månens strand
två hjärtan pulserar
och sätts uti brand

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 456 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-24 08:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och berörande skaldat!
2018-05-30

  överlevaren VIP
Mycket bra och vackert!
2018-05-29

  Janina Kaminska
Obeskrivligt vacker dikt. Ska
2018-05-28

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert...en fin berättelse...
2018-05-26

  lodjuret/seglare VIP
Ville gå ut att handla affären i, bara int utan läsning i ditt skafferi, kunde inte tänka mig en värld för utan, poeter och lust att skapa själva 'lutan', som om dess ton sjöng ackord inuti
2018-05-26

  Nils-Robert
Härliga kärleksrim
2018-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken underbara sagoberättelse! Från barn till vuxen i kärlekens tecken.
2018-05-25

  M.Eta
Så fint, ljuvligt slut på en saga.
2018-05-25

  Bo Himmelsbåge
Vackert rimmad poesi om hjärtats saga... där de tu får varandra till slut...
Ljuvligt...!

Tack!
2018-05-24

  Karina"Kia"
Vackert spunnit i rim och sötvackert skrivet om att finna varann!

2018-05-24

    Birgersdotter VIP
Väldigt skirt och vackert
2018-05-24

  Anya VIP
Tänker på Puff en papperdrake när jag läser. Tycker om hur barnen blir vuxna....eller så är det barnen i dem som kommer fram?
2018-05-24

  Solstrale VIP
Sprudlande rader som söker mig! /;) tackar med sol! :)
2018-05-24

  DavidM VIP
Skönt och ömsint författat poem, kosmiskt och nära.
2018-05-24

  Feliaxel VIP
Vackra ord om kärlek
2018-05-24
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO