Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paranoia

Jag märker hur jag förlorar dig.
När jag förlorar mig själv,
över ingenting.




Fri vers (Fri form) av knilsson
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-04 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knilsson