Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2018.......


Av en händelse.

Vilse akademi
ackompanjerad
av
vårens kakofoni

ett dammigt arv
i slottsmiljö
ur led är "kulturen "

för snille
och smak
står göken
som gal i granens topp

långt från adliga finsalonger
dammiga ritualer
puder och peruker









Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-04 16:25



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Läser, ler och gillar .
2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP