Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet!

Tikka Masala vet alla vad det är!
Men om jag säger Takka Masala?
Eller det försvenskade Tacka Masala?




Bunden vers av Mim
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-04 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim