Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt i cirklar

De flesta människor rör sig runt i cirklar

-sina egna




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-04 18:12



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Jag plattar till mina cirklar rätar ut dem formar om dem till en pil och går rakt fram
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP