Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tunnel av åtrå

 

Jag fyller mina händer

med dagar av längtan

efter doften av ditt hår

stunden av din blick

en kvist av ett leende

 

som får mitt steg att dröja

som hänger i sekunden

en droppe av din parfym

en passage i mitt andetag

en tunnel av åtrå.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-04 18:13



Bookmark and Share


  Syrran77
Intensivt tilldragande text.
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP