Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

finns du på riktigt
vem är du bakom skärmen

spelar du en roll
är du ett troll

hur ska jag få veta
kan du ta av dig masken

är detta ditt liv
vilka är dina motiv

ger det dig kickar
när andra klickar

”Applåd”, ”Skriv en kommentar”
eller ”Spara som bokmärke”

och skickar
dig meddelanden –

du sitter väl där
med den i handen?

har du inga bättre tidsfördriv?
skaffa dig ett liv...




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-04 20:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vem är du själv?
Varför använder du en pseudonym?
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP