Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bly



Djupa tårar
inom mig
mörka
ljusa
dalar ner

er omkring mig
jag inte längre
ser

Något väldigt
hårt
inuti

önskar
du och jag
var ett vi

sårad och
tyngd
huggen
fjättrat sig
rädsla och sorg
nu en del av mig





Fri vers av Havsvind
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-04 22:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en så stor sorg du skriver
jag kan känna igen
det finns mycket här av den
på sidan vi skriver på.

låt dig inte fångas i nätet
gå ut i dagen gläds åt blommorna.
2018-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om hur livet kan vara!
2018-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind