Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut

 

 

tror jag är fridfullt

nöjd över ditt beslut

jag själv hade 

aldrig kunnat avstå

från dej

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 301 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-05 00:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En utlämnande och känslig text som berör långt, långt in i mig. Fortsätt så!
2018-05-05

  Oskar Styrbjörn VIP
Känsligt,rakt och elegant .
Jag får mycket med mig . Tack
2018-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik