Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tweet som är lite lyrisk


Brådska, morgon i maj

Som om sommaren bryr sig

Jag måste upp och ut och se om
knoppen har slagit ut på äppelträdet

Det är bråttom nu




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-05 08:09



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Man hinner knappt med.
2018-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Nöjet är helt på min sida, C.
2018-05-05

  Viksten
Mycket fin text
2018-05-05

  Cikoria Blå VIP
Så vackert skaldat herr G
Lena (=Cikoria) tackar varmt för de'.


2018-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Nu knoppas det, Cikoria!
Nu brister våren ut
Nu skriver vi historia
som sedan blir "förut".

Till min vän C.
2018-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP